De professionals van Money8

img-banner-financiele-administratie 870x320 administratiekantoor De professionals van Money8 img banner financiele administratie
Wij weten als geen ander dat u zich liever met uw onderneming bezig houdt of van uw welverdiende vrije tijd geniet, dan dat u zich met uw administratie of fiscale zaken moet bezighouden. Daarom verzorgen wij uw administratie van A tot Z.

Het ondernemen laten wij graag aan u zelf over; maar onze diensten vertegenwoordigen een grote toegevoegde waarde waardoor u gefundeerde beslissingen kunt nemen op basis van actuele en accurate gegevens en waardoor u ook niet verrast zal worden door onverwachte zaken die voorkomen hadden kunnen worden.

Administratiekantoor Money 8 is een jong, kleinschalig kantoor dat zich van grotere kantoren wil onderscheiden door een persoonlijke benadering en een gunstige prijsstelling. Wij kunnen dit enerzijds realiseren door de overheadkosten laag te houden, daarbij kunnen wij kunnen bogen op de knowhow en expertise die men bij concurrerende grotere accountantskantoren aantreft. Van de kleinere kantoren onderscheiden wij ons door een hoge kwaliteit, nauwe klantenbinding en, zoals eerder vermeld, een wijze van aanpak die toegespitst is op de specifieke wensen van onze klanten.

Bij ons gaat het om de eenvoud en de overzichtelijkheid voor de klant. Hierdoor zijn wij in staat tegen een scherp tarief een pracht product af te leveren.
In een persoonlijk gesprek met de klant worden de wensen geïnventariseerd en wordt bekeken hoe wij op de beste manier hier maatwerk van kunnen maken.

Alles gaat in samenspraak met de klant. Zijn er nog onduidelijkheden na het gesprek dan kan er geheel vrijblijvend gebeld worden zowel tijdens als na kantooruren. Flexibiliteit hebben we hoog in het vaandel staan.
Onze cliënten komen uit met midden- en kleinbedrijf variërend van de zzp’er, de supermarkt op de hoek, vrije beroepsbeoefenaars tot aan de holding met één of meerdere werkmaatschappijen. De grootte van de onderneming is voor ons niet van belang. Tevreden klanten daar en tegen, zijn voor ons wel van belang. Ook staan wij klaar voor Particulieren.

Particulieren kunnen wij behulpzaam zijn voor wat betreft het doen van belastingaangiften, aanvragen toeslagen of assisteren bij het inzichtelijk maken van uw eigen financiële plaatje. Money8 verzorgt uw financiële en fiscale administratie en biedt deskundig advies op financieel en fiscaal niveau. We zorgen zo voor helderheid en de beste resultaten! Door onze lange ervaring en brede kennis in diverse branches staan wij garant voor een deskundig advies en een degelijke uitvoering. Uw administratie is op orde en we adviseren u over zaken die voor u en uw onderneming van belang zijn. Zo neemt u de juiste beslissing op het juiste moment, zonder teveel te betalen.

Laat ons u begeleiden door het fiscale en administratieve doolhof. Gedegen vakmanschap, een vertrouwensband, vaste aanspreekpunten en een no-nonsense aanpak. Een aanpak die resulteert in betrouwbare jaarcijfers, een perfecte salarisadministratie en met name flinke belastingbesparingen.

Met Money8 aan uw zijde beschikt u over iemand die altijd pro – actief met u meedenkt en tevens al haar expertise op het gebied van ondernemen met u zal delen.

In Money8 vindt u een professionele en betaalbare partner!